Nayade Heren 1, daar waar sport en ontspanning volmaakt één geheel zijn. Men noemt ons ’t Vlaggenschip en Vaandeldrager der vereen’. De druk die dat met zich meebrengt dragen wij met trots. Wij nemen onze verantwoordelijkheid in zowel het zwembadwater door daar het waterpoloniveau hoog te houden, alsook in de kroeg door het voortouw te nemen in het alcoholische water en te genieten van plezier van het bier.

In de praktijk betekent dit dat we tweemaal (of meer) per week serieus trainen onder toeziend oog van onze Griekse God, Alex, die destijds vanuit Griekenland in is komen vliegen. Tevens spelen wij in de weekenden wedstrijden in de 3e klasse bond, waarbij wij momenteel om de bovenste plekken mee doen. Een lust voor ieders oog. Na de trainingen en wedstrijden is er uitgebreid tijd voor ontspanning, waarbij wij haast in elke kroeg van de stad, alsook het Nayadehuis, wel terug te vinden zijn.

Wil je dit Vlaggenschip eens in de praktijk aan het werk zien? Kom dan gerust een training mee doen of informeer naar de mogelijkheden via secretaris@nayade.nl.  PS: de voertaal binnen het team is zowel Engels als Nederlands. Dit maakt dat wij bij uitstek geschikt zijn voor internationale studenten. Wees dan ook van harte welkom!

 1. Sjoerd Doumen
 2. Cas van Vorstenbos
 3. Pedro Németh
 4. Hanno van Rijswijk ©
 5. Laurens ten Broeke
 6. Koen Dohmen
 7. Andreas Michaelides
 8. Ward Klinkenberg
 9. Marko Petrovic
 10. Boris Bakermans
 11. Simon Kense
 12. Loïc Hijl

Coach: Alexandros Papenelopoulos

Bekijk hier het speelschema, de uitslagen en de stand

One Response

 1. 55.1 says:

  Poahhh knappe gasten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *