v.l.n.r. David Klaassen Barba, Anne Dotinga, Björn Visser, Elise van Deudekom, Tom de Ridder

Björn Visser
Chairman

Ik ben Björn Visser, binnen Nayade beter bekend als Freddi Fish. Ik ben dit jaar jullie voorzitter! Ondertussen zit ik in mijn derde jaar bij Nayade als waterpoloër. Gek genoeg hou ik eigenlijk helemaal niet van zwemmen, vandaar ook dat ik in de goal lig. Begonnen als trainingslid na lange tijd niet meer te hebben gepoloed, na een half jaartje weer wedstrijden gaan spelen. Waarna ik vorig seizoen mocht doorschuiven naar het Vlaggenschip. Natuurlijk gaat Nayade niet alleen om het sporten, ik mag me ook trotste bewoner van het Nayadehuis noemen! Naast al deze activiteit hou ik me nog bezig met mijn studie, werktuigbouwkunde aan de TU. En jawel, voor een potje beunen kun je me altijd wakker maken. Dingen regelen, dingen doen, lekker man. Laten we er een topjaar van maken met zijn allen!

Anne Dotinga
Secretary

Hoi allemaal! Mijn naam is Anne Dotinga en zal dit jaar de mooie taak van secretaris vervullen. Ik heb 10 jaar lang aan wedstrijdzwemmen gedaan, maar sinds ik vorig seizoen actief ben geworden bij Nayade, begon de waterpolo mij toch een beetje te kriebelen… Uiteindelijk heb ik de stap gezet en ben ik nu een actief waterpoloër bij onze Nayade Dames 2! Verder ben ik vanuit het verre Friesland voor 3,5 uur de trein ingestapt om in Eindhoven te studeren. Ik studeer MBRT, ofwel Medisch Beeldvormende Radiotherapeutische Technieken en zit nu in mijn 2e jaar. Ik heb mijn kamertje in het mooie Nayadehuis, dus ook daar zullen we elkaar vast en zeker tegenkomen. Ik vind het heel tof om jullie dit jaar op de hoogte te houden van al het moois en belangrijks en daarom zullen jullie van mij de mailtjes en nieuwsbrieven ontvangen. Als je vragen hebt over wat dan ook, twijfel niet en mail me maar! Ook vieren wij dit jaar ons 12e lustrum, dus laten we er een mooi feestje van bouwen met z`n allen! 

It giet oan! Plons!

Elise van Deudekom
Penningmeester & Commissaris PR en Sponsoring

Ik ben Elise van Deudekom, ben 21 jaar en ik studeer biomedische technologie aan de TU/e. Ik speel al waterpolo zo lang ik mij kan herinneren en sinds 2 jaar doe ik dat dan ook bij Nayade dames 1. Nu heb ik de grote eer om de taak als penningmeester te vervullen en daarnaast de taken van PR en sponsoring op mij te nemen.

David Klaassen Barba
Vice Voorzitter & Zwem secretaris

Hoi allemaal, ik ben David, ik ben dit jaar onze Vicevoorzitter en Zwemco. Ik kom uit het warme Spanje en ik woon daar aan het strand in Alicante, de stad van “la playa”, “las chicas” en “las tapas y los chopitos”. Al toen ik klein was, zwom ik in de zee. Toen ik groter werd, wilde ik niet meer weg van het water en dus heb ik altijd al gezwommen. Nadat ik klaar was met studeren in Spanje, dacht ik om “back to the roots” te gaan, naar Eindhoven, naast Nuenen, daar waar ons familie vandaan komt. Hier ben ik al 2 jaar en ik zit nog steeds m’n Nederlands te verbeteren. Ik kreeg na een half jaar het geluk om in het Nayadehuis te mogen wonen. Nu, na ook 2 jaar in de NACie te zitten en in m’n derde jaar van Computer Science, dacht ik dat dit het beste moment was om in het bestuur te gaan en daar ben ik erg blij mee. Daarnaast hou ik erg van lekker pils, dus “una caña aqui, por favor”. Daarom past ons motto ook goed bij mij, altijd KEINAT & KEIZAT.

Gewoon zuipen toch?! ¡Hasta dentro de poco!

Tom de Ridder
Polosecretary

Mijn naam is Tom de Ridder, ik ben 21 jaar en ben momenteel bezig met afronden van mijn bachelor in Computer Science aan de TU/e. Ik mag dit jaar de prachtige taak van de Polosecretaris vervullen, na 3 jaar bij Nayade gewaterpolood te hebben. Ik waterpolo zelf al bijna 14 jaar en twijfelde dan ook geen moment om lid te worden van Nayade toen ik verhuisde naar het mooie zuiden. In de afgelopen 3 jaar bij Nayade heb ik naast het meespelen bij het glorieuze Heren 2 ook veel activiteiten bijgewoond en ook geholpen het eerste verenigingsweekend te organiseren. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar ondanks de hindernissen die de huidige situatie met zich meebrengen en ik ga dan ook zeker met mijn medebestuurders er hard mijn best voor doen het jaar zo leuk mogelijk te maken en er zoveel mogelijk uit te halen.