52e Bestuur

52e Bestuur der E.S.W.Z.V.Nayade

Susanne Schouten
Chairman

Voorzitter. Voor sommigen Mevrouw de Veurzitter. Van dans tot design, van tekentafel tot pianokruk, niets heeft mij meer kunnen grijpen dan de clubgeest van Nayade. De sportieve, verbroederende kracht van de Nimf die door het bloed van alle leden stroomt blijft mij roeren! Dit jaar is mijn nobele taak louter te streven naar continuïteit en verbetering! Naast deze eervolle missie zal ik dit jaar mijn Bachelor in Industrial Design volbrengen. De Brabantse (zwem)cultuur heeft mij als noorderling warm ontvangen, ergo is het tijd om wat warmte terug te geven. Bij deze dan ook de hartelijke uitnodiging naar alle leden om vooral mee te doen met onze mooie activiteiten, immers: Aanhaken is meemaken!

Nikita Kruis
Secretary

Dit jaar zal ik de waardige taak als secretaris op mij nemen en de eer mogen hebben om de mailboxen vol te sturen met alleen maar leuke mails over Nayade… dusss lezen!!! Ik? Ik ben Nikita Kruis (Kikiti voor sommige), nu nog net geen 23 jaartjes en momenteel bezig met een schakeljaar naar de master Medical Engineering. De eerste vier studenten jaartjes heb ik in Den Haag doorgebracht, maar mijn afstuderen vorig jaar heeft mij eindelijk naar een fatsoenlijke zwemstad gebracht. Nu ik me eindelijk weer tussen zwemmers en poloërs bevind kon een jaar bestuur niet missen natuurlijk. Ik heb er zin in!!

Tessa Kierkels
Penningmeester

Ik ben Tessa Kierkels. Zo’n 21 jaar geleden ben ik geboren in het Limburgse Klimmen, nabij Valkenburg, waar ik al op jonge leeftijd ben begonnen met wedstrijdzwemmen (en overigens nog altijd lid ben). Na in het eerste jaar van mijn studie niet of nauwelijks gezwommen te hebben, vond ik het in 2010 weer tijd worden om iets aan mijn conditie te doen en ben ik lid geworden van Nayade. Komend jaar zal ik me naast mijn 1e jaar Master Medical Engineering ook bezig houden met de financiële zaken binnen Nayade.

Pim Vendrig
Vice-voorzitter & Zwemsecretaris

Ik ben Pim Vendrig, ook wel bekend als PV is de beste, vierdejaarsstudent scheikundige technologie aan de TU/e. Te water ben ik geloof ik het snelste bestuurslid, en sta altijd open voor een wedstrijdje 50 school. Komend jaar vervul ik de taken van zwemcommissaris, evenals vicevoorzitter. Ik ga me persoonlijk sterk maken voor een uitmuntende communicatie richting de zwemmers, vanzelfsprekend gecombineerd met een meer dan ondermaatse communicatie naar de polo-afdeling. Verder wil ik me, zoals nagelaten door mijn vicevoorganger, hard maken voor linguïstisch sterke werkwoorden en lijdende voorwerpen, en daarbovenop een gedegen kledingbeleid voeren.

Arjen Bos
Polosecretary

Hey ik ben Arjen, vierdejaars student Technische Natuurkunde aan de TU/e. Naast mijn studie en dispuut zal ik mij dit jaar inzetten voor ESWVZ Nayade door het vervullen van de taak van polocommissaris. Persoonlijke doelen zijn zo al voor het 50e Nayadetoernooi zorgen, verbroedering onder de polo’ers bewerkstelligen, 100 L bier drinken en de zwembadbodem laag houden.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *