54e Bestuur der E.S.W.Z.V. Nayade

Nayade 54

Ismay Cohen
Voorzitter & commissaris promotie & sponsoring

Mijn naam is Ismay Cohen en het is mij een grote eer en waar genoegen om mijzelf dit academisch jaar voorzitter der E.S.W.Z.V. Nayade te mogen noemen. Ik ben 20 jaar oud en tweedejaars studente Psychology & Technology aan de TU/e. Na enkele jaren van wedstrijdzwemmen bij de lokale vereniging in Abcoude en een paar jaar zonder zwemmen, besloot ik een jaar geleden om toch maar weer eens een badpak aan te trekken en een plons te wagen. Na wat trainingen bij zowel waterpolo als zwemmen heb ik uiteindelijk gekozen voor waterpolo en sindsdien maak ik met veel plezier deel uit van dames 2.

De gezellige, open, studentikoze doch fanatieke sfeer van deze vereniging en zijn leden bevalt mij enorm goed en heeft mij daarom doen besluiten om hier een jaartje bestuur te gaan doen. Ik zal mij er voor de volle 100% voor inzetten om alles op rolletjes te laten lopen en er samen met jullie een heel mooi jaar van te maken.

 

Anne van Casteren
Secretary

Ik ben Anne van Casterenen zwem nu ongeveer een half jaar bij Nayade. Ik ben 18 jaar en tweedejaars studente HBO-verpleegkunde op de Fontys. Dit jaar heb ik de eer om de functie secretaris in het 54e bestuur op mij te nemen. Ik heb zelf gezwommen sinds ik een klein meisje was. Ik ben namelijk na mijn abc-diploma nooit meer gestopt met zwemmen en daar altijd heel veel plezier in gehad. Ik wil er dit jaar een mooi en vooral ook gezellig jaar van maken.
Ook heb ik de eer jullie allemaal mailtjes te sturen met allemaal leuke nieuwtjes en activiteiten van Nayade, dus dit is geen spam, maar juist erg belangrijk!
Ik heb erg veel zin in het komende jaar en ik hoop dat wij er met z’n zessen en natuurlijk de rest van Nayade een fantastisch jaar van kunnen maken!

 

Sharí Mocking
Penningmeester

Mijn naam is Sharí Mocking en ik zit sinds ruim een jaar bij Nayade. Ik ben 20 jaar en 3e jaars student Bouwkunde en ik hoop zowel in me studie als in het bestuur alles bij te houden en goed uit te voeren. Ik hoop ook veel te leren van de serieuze aspecten van het besturen maar heb ook heel veel zin in de feesten en borrels. Ik denk dat we met zijn 6’en een mooie tijd gaan hebben en dat we er mooie groep vrienden aan over houden. Het wordt een jaar om niet te vergeten en het is ook een kans die ik niet kon laten lopen.

Ik ben niet goed in waterpolo of zwemmen, maar ben heel enthousiast en wil het graag leren. Ik was altijd al wel een waterrat maar had het duwtje in me rug van het Nayadehuis nodig om daadwerkelijk te gaan trainen. Bij de trainingen werd ik openlijk ontvangen door de dames en ik bleef uiteindelijk bij polo hangen. Ik zit sinds dit jaar dan ook in dames 2 en hoop aan het eind van het jaar meer met het team mee te komen. 

 

Sander de Jonge
Vicevoorzitter

Mijn naam is Sander de Jonge, aan mij is het de eer de functie vicevoorzitter te mogen bekleden van het 54e bestuur der E.S.W.Z.V. Nayade. Inmiddels ben ik 4e jaars student Technische Bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool. Als jonge scholier heb ik veel gezwommen bij Zeester-Meerval. Mijn liefde voor het water heb ik weer helemaal opgepakt sinds ik lid ben bij Nayade en heb ik een passie voor onze mooie vereniging gekregen. Binnen het bestuur vind je in mij een kritisch, gestructureerd en vooruitstrevend persoon; naar buiten toe ben ik juist enthousiast, nieuwsgierig en sta ik voor iedereen open. Mijn gezicht zal je veel zien in het zwembad, maar ook zeker op activiteiten. Voor mij zie ik een jaar vol met uitdagingen, vol met initiatieven en vol met slagkracht. Dat wij er samen een onvergetelijk jaar van mogen maken.

 

Auke Koops
Swimsecretary

Mijn naam is Auke Koops, tweede jaars MWT student aan de TU. Van jongs af aan ben ik al niet uit het water te slaan en de liefde voor het zwemmen, groeit nog steeds. Ik ben begonnen met wedstrijdzwemmen op mijn 7de bij de plaatselijke verening. Later heb ik het hoger opgezocht bij De Zwoer en AZ&PC Amersfoort. Dit jaar heb ik de eer om de zwemsecretaris te zijn en daar ben ik zeer gelukkig mee. Mijn voornaamste streven dit jaar is het behalen van een mooie top drie klassering in het NSZK klassement, maar uiteraard zijn alle pijlen gericht op het kampioenschap! Daarnaast wil ik zo vaak mogelijk in de plonsbak liggen, omdat zwemmen gewoon het beste is wat een zwemco kan doen en het contact met de leden is op deze manier goed te onderhouden.Buiten het zwembad zal je me ook vaak zien, want de droge activiteiten die Nayade biedt zijn altijd zeer geslaagd. Kortom, het wordt een spetterend jaar waar ik veel zin in heb!

 

Joost Groeneveld
Polosecretary

Mijn naam is Joost Groeneveld en ik zal dit academisch jaar de functie van polosecretaris der E.S.W.Z.V Nayade vervullen. Bij aanvang van het seizoen 2013-2014 ben ik bij E.S.W.Z.V Nayade gekomen om te waterpoloën. Dit doe ik nu al bijna een jaar met veel plezier. De vereniging staat dan ook voor mij als een dijk als het aankomt op het combineren van een gedisciplineerde sport met gezelligheid. Voor mij als polosecretaris, in de volksmond ook wel polokloot genoemd, is het doel dan ook om beide aspecten naar een hoger niveau te brengen. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen en het verhogen van de duurzaamheid van de vereniging. Naast mijn functie studeer ik aan de Fontys Sporthogeschool in de richting Lichamelijke opvoeding.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *