48e Bestuur der E.S.W.Z.V.Nayade

Daphne Dales
Voorzitter & zwemsecretaris

Sinds maandag 13 oktober mag ik mij de voorzitter van Nayade noemen. En met mij bedoel ik dan: Daphne Dales (Dubbel D, voor wie wil), 20 jaren jong, zwemmer, derdejaars bouwkundestudent. Ik ben waarschijnlijk minder bekend bij de poloërs, maar misschien dat jullie mij kennen als dat meisje dat mensen kwam lubben voor het bestuur en de NSZK. Ik verwacht dat ik komend jaar ook wel langs de badrand te vinden zal zijn, om mensen te lubben. Omdat ik zelf zwem, zal ik komend jaar ook de zwemsecretaris zijn van Nayade, al met al lijkt het een druk jaar te gaan worden, maar ik heb er, samen met de andere uit het bestuur, zin in! Eigenaardigheden aan mij, zijn denk ik mijn harde stem, waardoor ik soms meer aanwezig ben dan ik zou willen en ook de vele spontane acties tijdens het uitgaan zijn typerend voor mij. Maar dat moet iedereen zelf maar ervaren tijdens de Nayade activiteiten.

René Bosch
Vice-voorzitter & Commissaris externe betrekkingen

De vice-voorzitter en commissaris externe betrekkingen het komende jaar is René Bosch. Nu was het de bedoeling dat iedereen zelf een stukje zou schrijven, maar na vele keren vragen kon René toch echt geen gaatje vinden in zijn overvolle agenda. Dus vandaar een stukje niet van René zelf, dat waarschijnlijk wel klopt. Dus… over René: 7e jaars student elektrotechniek en poloër bij H3. Dus van het studentenleven lijkt hij aardig te genieten. En daar hoort natuurlijk ook een jaartje Nayade bestuur bij! Ben je nu nieuwsgierig geworden naar wie René is, dan moet je maar eens langs gaan bij H3, of de bar van welke kroeg dan ook.

Anouk Meesen
Secretary

Dit jaar zal ik, Anouk Meesen, secretaris zijn bij Nayade. Ik ben 2e-jaars bouwkunde student aan de TU en bij Nayade doe ik aan zwemmen. Oorspronkelijk kom ik uit Lamswaarde, een gehucht in Zeeuws-Vlaanderen. Dit gegeven wordt regelmatig gebruikt om de spot met me te drijven. Al denk ik dat ik na een jaar studeren in Eindhoven toch wel aardig ingeburgerd ben. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor alle spam van Nayade die in jullie inboxen terecht komt. Ik hoop dat jullie die mails allemaal grondig gaan lezen, zodat iedereen altijd op de hoogte is van wat er gaat gebeuren bij Nayade. Samen met de andere bestuursleden gaan we er een topjaar van maken!

Cynthia Knook
Penningmeester

Vele waterpoloërs onder jullie kennen mij waarschijnlijk niet, maar ik ben Cynthia Knook en ik ben 20 jaar oud. Het komende jaar zal ik penningmeester binnen het bestuur van Nayade zijn. Momenteel ben ik derde jaars studente Technische Bedrijfskunde. Naast het zwemmen doe ik ook nog graag aan muziek en skeeler ik regelmatig. Verder is mij gevraagd om leuke wetenswaardigheden over mezelf te vertellen. Nu kan ik mezelf ontzettend voor lul gaan zetten in dit stukje en al mijn blunders binnen Nayade vertellen. Maar ik kan natuurlijk ook gewoon mijn leukste eigenschappen vertellen. Ik denk dat ik het dan ook maar bij dit laatste ga houden. Mijn leukste eigenschappen zijn denk ik mijn spontaniteit en het niet denken maar gewoon doen. Ik ben dan ook echt een flapuit. Zo, dat was het eigenlijk wel zo’n beetje. Ik hoop dat het een leuk jaar gaat worden, maar gezien mijn mede bestuursleden zal dit zeker gaan lukken!

Ellemiek Wintjes
Waterpolosecretaris

Mijn naam is Ellemiek Wintjes en ik houd me als waterpolosecretaris dit jaar bezig met alle waterpolozaken. Ik heb dit afgelopen jaar ook al gedaan en vond het geen probleem om het nog een jaar te doen. Voor iedereen die niet weet wat een waterpolosecretaris doet even een korte taak omschrijving: ik zorg er voor dat aan het begin van het waterpolo seizoen alle wedstrijden worden ingepland en er een juryrooster word gemaakt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de topscoorders en houthakkers en het verzetten van wedstrijden en ben ik het aanspreekpunt voor de KNZB. Ik wil mijn taken dit jaar net zo goed doen als afgelopen jaar. Ik wil iedereen een jaar toewensen met veel water, gezelligheid, doelpunten, records en alcohol (maar niet voor mij), weinig overtredingen, boetes en blessures en natuurlijk veel zwem en watpolosecretaris@nayade.nlerpolo plezier.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *