Thomas Schepper
Voorzitter


Mijn naam is Thomas Schepper en ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik automotive op de Fontys en zit ik in mijn tweede jaar. Aankomend jaar zal ik met trots de voorzitter van Nayade zijn. Voordat ik bij Nayade kwam heb ik al flink wat jaren wedstrijd gezwommen bij een andere vereniging. De liefde voor de sport vervaagde in al die jaren een beetje, tot ik 2 jaar terug Nayade leerde kennen. Nu heb ik veel plezier in het zwemmen en ik hoop dat ik dat ik daar niet de enige in ben. Aankomend jaar wordt mijn 3e jaar bij Nayade en zoals onze leus al doet vermoeden, dit jaar gaan we “Zonder Remmen Klemmen en Zwemmen”!
Babette Stok
Secretaris


Mijn naam is Babette Stok. Ik ben 19 jaar oud. Ik studeer verpleegkunde aan de Fontys. Ik kom uit het mooie Vlaardingen. Ik ben begonnen met waterpolo bij ZVVS toen ik 7 jaar was. Na een paar jaar gestopt te zijn had ik vorig jaar besloten dit toch weer op te pakken bij Nayade. Ik speel in dames 1 (Tsunami). Dit jaar zal ik de secretaris zijn van Nayade. Ik hoop er leuk en vooral gezellig jaar van te maken (met veel bier)!
Laura van Sabben
Penningmeester & PR en sponsoring


Ik ben Laura van Sabben, 23 jaar en de afgelopen zes jaar heb ik met veel plezier bij Nayade gezwommen. Het mooie Zeeuwse heb ik verlaten voor het gezellige Eindhoven, waar ik eerst Toegepaste Psychologie heb gestudeerd en nu bezig ben met de pre-master Organisatiepsychologie. Tussen mijn 11e en 16e heb ik fanatiek aan wedstrijdzwemmen gedaan bij de zwem- en waterpolovereniging in Terneuzen. De jaren daarna heb ik een soort haat-liefde verhouding met zwemmen gehad; de ene keer heel fanatiek, dan weer helemaal niet. Ondanks dat heb het de afgelopen jaren als Nayade-lid altijd naar mijn zin gehad en pak ik de taken van Penningmeester en PR & Sponsoring met liefde op!


David van Willigen
Vice Voorzitter


Mijn naam is David van Willigen, 21 jaar oud en momenteel bezig met mijn 3e jaar Industrial Design. Vanaf jongs af aan doe ik al niet aan zwemmen noch waterpolo. Toen ik de mensen van Nayade echter ontmoette leek het mij een goed idee om het toch maar een kans te geven. Na een vrij instabiele carrière in de zwemsport zal ik mij komend jaar bezig houden met het vicevoorzitterschap. Dit betekent dat ik merchandise zal leveren en de activiteiten commissie (NaCie) zal sturen naar nog meer leuke activiteiten. Mocht je mij bij mijn echte naam niet kunnen vinden, gebruik dat de naam Willie en het sleutelwoord ‘Nayadehuis’ en dan zie ik jullie snel.
Finn Rickhoff
Polosecretaris


Ik ben Finn Rickhoff, ben twintig jaar oud, kom uut het mooie Twente en studeer werktuigbouwkunde op Fontys. Ik speel nu al ruim zeven jaar waterpolo en dit wordt mijn tweede jaar bij Nayade. Dit jaar zal ik de taak van Polosecretaris op me nemen. Dit betekent dat ik als schakel tussen de teams en de knzb zal fungeren en mee zal helpen met het organiseren van het nayadetoernooi. Als partycoach hoop ik jullie snel te zien aan het schap of in het nayadehuis voor gezelligheid en de toebehorende potjes bier.
Sanne Rebers
Zwemsecretaris


Mijn naam is Sanne (ook wel Lieke genoemd binnen Nayade), 23 jaar oud en net begonnen met mijn master Biomedical Engineering. Ik heb van jongs af aan altijd fanatiek gezwommen bij een zwem- en waterpolovereniging in Roosendaal. Sinds januari dit jaar zwem ik met veel plezier bij Nayade. Naast de zwemtrainingen ben ik ook vaak te vinden bij de Nayade activiteiten. Dit jaar zal ik de zwemsecretaris van deze mooie vereniging zijn. Ik hoop er (met jullie) een leuk en gezellig zwemjaar van te maken!