Vera Middelkamp
Voorzitter

Mijn naam is Vera Middelkamp, en komend jaar zal ik de voorzitter zijn van Nayade. Na vele jaren in het synchroonzwemmen ben ik twee jaar geleden begonnen met waterpolo bij Nayade, waar ik met veel plezier speel bij Dames 1 (Tsunami). Daarnaast ben ik een derdejaarsstudent Medische Wetenschappen en Technologie. Goed om te weten is dat ik zowel binnen als buiten het zwembad eigenlijk altijd veel te fanatiek ben, en minstens net zo onhandig.  

Laten we er een sportief een gezellig jaar van maken!  

Vera Bader
Secretaris

Sanne Damhuis
Penningmeester & PR en sponsoring

Hi allemaal! Mijn naam is Sanne Damhuis, ben 23 jaar en woon in Eindhoven. Ik zit momenteel in mijn 3e jaar van de studie HRM en psychologie aan de Fontys. Ik ben een vrij nieuw lid bij Nayade. Ik heb voorheen altijd getennist. Ik vind Nayade en de mensen erg leuk, daardoor leek het mij een goed idee om meteen als bestuur in te treden.

Ik speel bij Dames 2, ook wel de Shiny Nimfs en zit in verschillende commissies (onder andere Tipcie en plonsje). Ik heb de eer om de taak van penningmeester over te mogen nemen dit jaar. Ook heb ik dit jaar de taak van PR en sponsering op mij genomen. Ik zie jullie graag op borrels en trainingen!

Melissa Steggink
Vice Voorzitter

Mijn naam is Melissa Steggink, binnen Nayade beter bekend als Steffie. Ik kom uit het mooie Hengelo(oo), maar heb dit een jaar geleden ingeruild voor het gezellige Eindhoven! Al van jongs af aan doe ik aan waterpolo. Na een tijdje gestopt te zijn geweest met de sport, heb ik deze vorig jaar weer opgepakt bij Nayade. Hier mag ik meespelen met Dames 1 (Tsunami). Naast waterpolo houd ik mij bezig met de studie MBRT (Medisch Beeldvormende & Radiotherapeutische Technieken). Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de studie. Aankomend jaar mag ik de taak van Vicevoorzitter vervullen! Dit betekent dat ik voor alle merchandise zal zorgen en je zal me zien als lid van de activiteiten commissie (NaCie)! Ik hoop jullie allemaal te zien bij deze activiteiten!

Mees Bieling
Zwemsecretaris

Hoi, ik ben Mees Bieling en dit jaar ben ik jullie zwemsecretaris! Ik kom van de dovenachtergrond en na transitie naar de ”horende” wereld heb ik erg mijn best gedaan om connecties te maken met mensen, ondanks mijn gehoorbeperking. Ik ben een eigenwijze doorzetter die enthousiast betrokken is bij de vereniging. Ik zocht een tijdje naar een manier om sportgedrag te ontwikkelen. Gauw kwam ik erachter dat Nayade niet alleen bestaat voor de sport, maar ook voor de gezelligheid en het zuipen. Om meer tijd door te brengen met leden van Nayade, heb ik besloten om dit jaar bestuur te doen. Momenteel studeer ik een masteropleiding Artificial Intelligence Engineer-ing Systems aan de TU/e en je mag mij bellen voor een borrel of om gebarentaal te leren!

Kirsty Ros
Polosecretaris

Hallo iedereen! Mijn naam is Kirsty en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Vastgoed en makelaardij aan Fontys Hogeschool. Ik ben geboren in de randstad maar 2 jaar geleden naar Eindhoven verhuisd. Ik kijk er enorm naar uit om Eindhoven zonder corona te leren kennen. Ik woon immers in een leuk studentenhuis nog geen 8 minuten van de Peppers af. Ik ben direct begonnen met waterpolo bij het halen van mijn C-diploma. Echter, ik ben op mijn 18 e gestopt. Gelukkig heb ik dit weer kunnen oppakken. Ik speel momenteel bij dames 2 en heb er ontzettend veel zin in om weer wekelijks in het water te liggen. Aankomend jaar mag ik de rol van Poloco vervullen. Ik ben benieuwd wat dit jaar mij gaat brengen en met al je vragen over waterpolo ben je bij mij aan het juiste adres. Tot in het zwembad of bij de Peppers!