57e Bestuur der E.S.W.Z.V. Nayade Bestuursfoto 2, bewerkt
Michelle Beckers
Voorzitter
Hey, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Michelle Beckers tweedejaars student communicatie creatief aan de Fontys, en ik heb dit jaar de eer om mezelf voorzitter der E.S.W.Z.V. Nayade te mogen noemen. Vanaf mijn jeugd doe ik al aan wedstrijdzwemmen, en toen ik vorig jaar ging studeren wilde ik dit voortzetten. That’s where it al began, mijn eerste training bij Nayade. Een gezellige groep mensen, leerzame trainingen en de beste activiteiten. Dat is ook de rede dat ik zelf graag actief deel wilde nemen en gekozen heb voor een bestuursjaar. Ik heb heel veel zin in dit mooie, leerzame jaar en hoop dat we na dit jaar trots terug kunnen kijken op wat we bereikt hebben. Nat, Natter, Natst!

Thomas van Ekert
Penningmeester & vicevoorzitter
Hey! Mijn naam is Thomas van Ekert, student automotive aan de Fontys Eindhoven. Een jaar geleden werd ik lid van de vereniging en had het hier meteen naar mijn zin. Vanaf mijn 7e ben ik fanatiek wedstrijdzwemmer en nu vond ik het tijd mijn passie voor zwemmen over te dragen aan andere. Verder hoop ik dit jaar tot een ontzettend mooi einde te kunnen brengen, met enthousiaste zwemmers en waterpoloers en mooie prestaties waar we trots op kunnen zijn. Ik heb er zin in! “Nat, Natter, Natst!”

Dian van Leeuwen
Zwemsecretaris
Haai! Dit jaar heb ik de eer om zwemsecretatis van Nayade te zijn. Ik ben derdejaars student aan de Fontys Sporthogeschool, Sportkunde. Zwemmen doe ik al vanaf mijn 9e en de liefde is er nog steeds. Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Nayade begonnen met zwemmen. Dit jaar ben ik niet alleen actief in het water, maar ook op de kant. Dit zwemjaar gaan we er iets moois van maken. En vergeet niet; ‘Just keep Swimming’.

Kimberly Lammers
Polosecretaris en Commissaris PR&Sponsoring
HeyHey! Ik ben Kimberly Lammers, een tweedejaars biomedische technologie student aan de TU/e. Dit jaar heb ik de eer om mijzelf polosecretaris en commissaris PR&Sponsoring der E.S.W.Z.V Nayade te noemen. Zelf speel ik sinds mijn tiende waterpolo met veel plezier. Vorig jaar ben ik voor het eerst mee gaan trainen met Nayade. Hier kwam ik terecht in een gezellige groep die na elke training wel aan borrelen doet. Zelf speelde ik vorig jaar nog wel bij ZV de Meer in Culemborg waar nog veel vriendinnen van mijn spelen. Gezien het feit dat het veel reizen is, heb ik besloten om helemaal over te stappen naar Nayade. Vanaf dit jaar zal ik dan ook spelen bij dames 1. Dit jaar hoop ik een leuk jaar te zien waarin er veel leuke wedstrijden worden gespeeld met natuurlijk ook veel borrels en feestjes! Ik heb er ieder geval heel veel zin in. Oftewel plons zo veel als je kunt!   nayade met marge

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *