Nayade is de oudste studenten zwem & waterpolo vereniging van Nederland en behoort ook na 55 jaar tot één van de grotere studenten sportverenigingen van Eindhoven. Naast het waterpolo en zwemmen bieden wij veel gezelligheid.
Bij Nayade kun je op elk niveau terecht. Zo hebben wij voor beginners opleidingsgroepen in zowel het waterpolo als zwemmen. Met tot wel vier trainingen per week kan ook de gevorderde zwemmer bij ons uit de voeten. Nayade speelt in het waterpolo met 2 heren- en 2 damesteams in de KNZB-competitie op diverse niveaus. De zwemmers van Nayade komen uit in de Nederlandse Studenten Zwem Kompetitie, waar zij zijn aangesloten bij de Nederlandse top. Als zwemmer kun je je startvergunning bij je burgervereniging behouden en uitkomen voor Nayade tijdens een wedstrijd in de NSZK. Met de verschillende soorten lidmaatschappen, van trainingslid tot volwaardig competitie speler, is er voor ieder wat wils! Onze secretaris vertelt je er graag meer over! Je kan haar mailen via secretaris@nayade.nl.

Naast wedstrijden worden er door diverse commissies ook leuke activiteiten georganiseerd voor alle leden van de vereniging. Zo zijn er enkele traditionele activiteiten binnen Nayade maar zijn er ook spontane activiteiten. Enkele tradities: de eetestafette, een cocktail/bierproef, de Batavierenrace, de Kuildag en het GNSK. Kortom, lid zijn van Nayade staat garant voor een sportieve en bovendien zeer gezellige studententijd! Kom gerust een keer meetrainen om de sfeer te proeven in het bad dan wel aan de bar van het SSC!