2013-2014

53e Bestuur der E.S.W.Z.V. Nayade

Tom Kalse
Voorzitter & commissaris promotie & sponsoring
Mijn naam is Tom Kalse en ik heb de eer om voorzitter te mogen zijn van het 53e bestuur der E.S.W.Z.V. Nayade. Door een zwem en waterpolo verleden in Haarlem & Amsterdam kon ik het niet laten zomer 2012 eens te gaan kijken naar een studenten waterpolo en zwem vereniging te Eindhoven. Dit omdat ik Fontys Sporthogeschool Adventure sinds dat academisch jaar ben gaan studeren.
Van een keer mee trainen met de waterpolo training tot een kijkavond in het Nayadehuis in me eerste week Eindhoven tot Heren 1 speler en bewoner van het Nayadehuis een half jaar later. Het Nayadeleven zag ik wel zitten, en nu nog steeds. Dat we er een mooi jaar van mogen maken, (ver)zuipend langs alle constitutieborrels en tegelijkertijd met alle mogelijke wegen en middelen die ik vind de eenheid binnen Nayade na te streven.

Marieke Nijhuis
Secretaris
Mijn naam is Marieke Nijhuis en derdejaars student aan de Fontys voor Applied Science. Voor dit jaar heb ik de taak als secretaris op mij mogen nemen in het gezellige 53e bestuur. Ander half jaar geleden had ik dat vast niet zien aankomen, dat was namelijk het moment waarop ik als fanatiek zwemmer de rem er op zette en Nayade ontdekte. Maar in korte tijd kan er veel gebeuren. Na gezwommen te hebben bij OZ&PC en PSV, leerde ik dat het naast zwemmen ook heel leuk en gezellig is zo nu en dan te (ver)zuipen. De NSZK’s, het startfeest en bijvoorbeeld de kuildag van afgelopen jaar staan nog vers in mij geheugen.
Ik heb nu al zin in komend jaar, waarvan ik overtuigd ben dat het nog veel mooier gaat worden. Met verrassende successen bij wedstrijden en geslaagde activiteiten.
En nee, al die mails van mij zijn geen spam, maar leuk en belangrijk om te lezen. Zo weet je precies waar en wanneer er wat te beleven valt met Nayade!

Florian Edelenbosch
Penningmeester
Ik ben Florian Edelenbosch. Ik ben een jaar of acht geleden begonnen met zwemmen in Utrecht. Ik mag graag roepen dat ik goed kan zwemmen, maar eigenlijk zwem ik vooral voor wat Vlamingen “plezante ervaringen” noemen. In het zwembad hou ik van vlinderkicks en onderwater zwemmen. Waren daar maar zwemnummers van… Ik train zo vaak mogelijk, tenzij mijn longen uit elkaar klappen of ik op mijn kin gevallen ben na nog zo’n plezante avond. Naast Nayade ben ik tevens actief in mijn studie (vereniging), scheikundige technologie aan de universiteit. Ik ga dit jaar dan ook mijn Bachelor halen.
Dit jaar wordt het mooiste jaar van mijn leven, studeren wordt eigenlijk alleen maar leuker! Ook al mag ik niet van het geld op vakantie, ik kijk er naar uit om de Cente Chef van Nayade te zijn.

Martijn Leenders
Vice-voorzitter
Mijn naam is Martijn Leenders en ik ben 24 jaar jong. Sinds kort ben ik actief bezig om de kunst der waterpolo te leren. Ik ben deze sport begonnen door onze huidige voorzitter die mij een keer mee nam naar de training. Mijn verdere sport ervaringen liggen in de fitness, badminton en basketbal.
Als opleiding studeer ik momenteel aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Ik volg hier de richting Sports & Movements Leisure, Adventure. Als vice-voorzitter ga ik er voor zorgen dat heel Nayade er goed gekleed bij loopt. Dus mocht iemand iets van Nayade kleding willen, neem gerust contact met mij op. Samen met mijn mede bestuursgenoten ga ik er een knallend jaar van maken en er voor zorgen dat de activiteiten die we organiseren tot een goed einde komen.

Iris Erpelinck
Zwemsecretaris
Ik ben Iris Erpelinck, 3e jaars studente aan de Fontys Sporthogeschool. Als ras echte Zeeuw ben ik opgegroeid met veel water. Zwemmen doe ik dan ook al zo lang ik mij kan herinneren. Van lekker dobberen en spelen tot serieuze trainingen, van wedstrijden in het zwembad tot zeezwemtochten en langebaanwedstrijden, ik vind het allemaal leuk! Voor mij is zwemmen dan ook de mooiste sport die er bestaat en daarom ben ik ook erg blij dat ik de gelukkige ben die zich een heel jaar zwemsecretaris van E.S.W.Z.V. Nayade mag noemen. Ik wil er met Nayade een heel leuk jaar van maken, waarin we met veel mensen de NSZK’s gaan bezoeken. Hier zullen we met z’n allen vanaf de préborrel tot in het zwembad en het afsluitend themafeest gaan genieten van een hoop gezelligheid. Want Nayade is niet allen zwemmen en waterpolo, maar ook veel gezelligheid!

Pedro Nemeth
Polosecretaris
Mijn naam is Pedro Németh, ingeschreven als tweedejaarsstudent Technische Wiskunde aan de TU/e en daarnaast bekleed ik de waardige functie van polosecretaris hier bij Nayade; in de volksmond ook wel polokloot genoemd. Zoals het een goed polokloot betaamt, is het mij een grote eer om de last man standing van dit bestuur te zijn. Andere bestuurlijke hoofddoelen voor dit jaar zijn het op juiste druk houden van waterpoloballen (om en nabij de 400 kPa), integreren bij andere plonsverenigingen en het binnenharken van bakken vol nieuwe leden. Ik zie jullie in de plonsbak en bij de activiteiten!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *