Nayade heeft verschillende commissies voor alle activiteiten die er georganiseerd worden. Vind je één of meerdere commissies nou zo leuk klinken dat je er lid van wilt worden? Mail dan naar secretaris@nayade.nl en geef aan in welke commissie je graag wilt, dan kan er gekeken worden wat er mogelijk is!

NaCie
De NaCie is de activiteiten commissie van Nayade. Maandelijks zorgen zij voor een leuke activiteit op een vrijdagavond, waar de hele vereniging aan mag deelnemen. De NaCie is een goede commissie om de vereniging te leren kennen en ideaal voor mensen die niet vies zijn van een lekker pilsje. 

TipCie
Nayadianen zijn niet alleen goed in zwemmen en waterpoloën, maar ook in drinken. Hierdoor hebben wij een mooie samenwerking met HUBBLE. Met een aantal Nayadianen tappen wij een aantal keer per maand om zo HUBBLE te helpen. Het aantal diensten verschilt en je hoeft niet altijd te tappen wanneer er Nayade diensten zijn. Lijkt het je leuk om te helpen met Tappen en ondertussen lekker te borrelen? Schrijf je dan snel in voor de TipCie

BataCie
Nayadianen kunnen niet alleen hard zwemmen of met een bal gooien. Nee, ze kunnen ook nog eens heel hard lopen op het droge! Al vele jaren wordt dit bewezen tijdens de grootste studenten hardloopestafette. 175km hardlopen, verdeeld over 25 mensen, gesteund door flink veel lauw pils. Dit moet natuurlijk ook georganiseerd worden. Daarvoor is de BataCie. Zij zorgen dat alles goed verloopt en dat dit mooie feestje voor de Nayadianen plaats kan vinden!

Plonsje commissie
Het Plonsje is ons verenigingsblad vol met mooie verhalen, foto's en andere pareltjes. De commissie zorgt ervoor dat geen goed verhaal verloren gaat en dat alle mooie quotes en roddels kunnen worden gedeeld met de hele vereniging.

NSZK/ONKS commissie
Om de zoveel tijd komt het grootste zwemfestijn voor studentenzwemmers naar Eindhoven. Nayade heeft dan de eer dit feest te organiseren. Dit betekent dat er een pre-borrel, een wedstrijd en een groot feest georganiseerd moet worden. De NSZK commissie zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Het organiseren is al een feestje op zich! 

NSWK commissie
Nayade is aangesloten bij de Stichting. Deze stichting is de overkoepelende organisatie van Studenten zwemverenigingen in Nederland. Vanuit de stichting worden er ieder jaar andere studenteverenigingen uitgekozen die het NSWK mogen organiseren. Op 4 verschillende plekken in Nederland wordt, per jaar, een laagdrempelig waterpolo toernooi georganiseerd met uiteraard een gezellig feest.

Nayade-toernooi commissie
Nayade streeft ernaar om ieder jaar het felbegeerde Nayadetoernooi te organiseren. Deze commissie zorgt voor een prachtig mooi toernooi met aansluitend een groot feest. Het Nayade toernooi staat nationaal bekend als een leuk, gezellig toernooi waar ook nog eens op niveau gewaterpolood wordt.

ClubkampCie
Elk jaar worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Onderling wordt er tussen Nayadianen op verschillende onderdelen met elkaar gestreden om felbegeerde prijzen. Niet alleen tijdens de clubkampioenschappen, maar ook door aanwezigheid op de training kunnen er punten verdiend worden!

Lustrum commissie
Elke 5 jaar vieren wij met Nayade het lustrum. Een lustrumjaar staat in het teken van het organiseren van hele gave activiteiten, zoals biercantussen, een groots gala en nog veel meer! Ook wordt er een lustrumboek gemaakt waar een overzicht van de afgelopen 5 jaar wordt gegeven.