Met Dames 2 van Nayade trainen we elke dinsdag (18:30 – 20:00 uur) en donderdag (18.45 – 20:45 uur) in het zwembad van het Studentensportcentrum op de TU/e campus. Onder leiding van Jeroen en Anjo, die beide al flink wat waterpolo ervaring hebben, trainen we hard om iedere week beter te worden. Op zaterdag spelen we in de 3e klasse district competitie. Als studenten team houden we natuurlijk van gezelligheid en een drankje uit de teampot na de wedstrijd, maar in de wedstrijd gaan we met z’n allen voor de winst.

Buiten het water doen we ook genoeg gezellige dingen met het team, zoals drankjes en nacho’s in de kantine na de training of wedstrijd. Ook hebben we teamuitjes, zijn we aanwezig bij activiteiten van Nayade, gaan we op stap op Stratumseind of drinken we een drankje in het Nayadehuis. Verder staan we natuurlijk overal te shinen in onze teamshirts.

Dus ga jij studeren in Eindhoven, of studeer je al in Eindhoven en wil jij een echt leuke studententijd? Hou je van zwemmen, teamspirit en gezelligheid? Kom dan dames 2 versterken!

Op het moment zitten we met 10 dames in dames 2, namelijk:

  1. Tina Dijkhuizen
  2. Vera Bader
  3. Aimée Jacobs
  4. Annerose de Groot
  5. Eline Karczewski
  6. Babette Stok
  7. Marloes Breuker
  8. Anne Dotinga
  9. Kirsty Ros
  10. Sanne Damhuis

Voor dames 2 zijn we altijd op zoek naar nieuwe dames die bij ons willen komen spelen of trainen. Heb je al wat waterpolo of zwem ervaring? Kom dan vooral eens een keer mee trainen! Mocht je nog niet echt kunnen zwemmen, is het handig om eerst je zwemtechniek op orde te krijgen bij de zwemmers van Nayade. Daarna ben je altijd welkom om bij ons mee te komen trainen. Mocht je nog vragen hebben of een keer mee willen trainen kun je mailen naar bestuur@nayade.nl of direct naar ons: nayade-dames2@googlegroups.com. Vergeet vooral ook niet om een kijkje te nemen op ons Instagram account!

Foto voor de wedstrijd