46e Bestuur der E.S.W.Z.V.Nayade

46e Bestuur der E.S.W.Z.V.Nayade

Het jaar is al even aan de gang en we zijn al druk bezig met het bestuur zijn. Heeeel veel feesten maar we kunnen ook serieus zijn! Het is voor ons een hele uitdaging dit jaar, maar we hebben er heel veel zin in. We zullen ons eens even voorstellen.

Krista van Halen
Voorzitter
voorzitter@nayade.nl

Voorzitters, pas op! Krista is de jongste van dit bestuur. Ook bij elk feestje te vinden. Zuster in opleiding in het derde jaar.

Marielle Koppen
Secretaris
secretaris@nayade.nl

Als laatste erbij, maar hoort er toch echt helemaal bij. Ook altijd in voor een feestje. Het is weer iets anders dan penningmeester bij een nayadetournooi..;-)!!
Mariel is 21 jaartjes jong en doet de opleiding recreatie die ze in februari hoopt af te sluiten.

Debbie Pfaff
Vice-Voorzitter
debbie_pfaff@hotmail.com
Commissaris externe betrekkingen

Ook een groot feestbeest! Ook erg enthousiast. Zou het liefst alles willen doen en gaat daar dus ook voor. Debbie is erg goed in lubben. Erg ideaal in deze functie. De opkomst bij activiteiten zal dan zeker stijgen!
De studie (vastgoed en makelaardij)is dit jaar maar bijzaak, maar hoopt over een jaar toch wel klaar te zijn.

Harm Hulsbergen
Penningmeester penningmeester@nayade.nl
Zwemsecretaris zwemsecretaris@nayade.nl

De enige, maar echte zwemmer in ons midden. Houd ook wel van een feestje en doet dus net zo hard mee feesten! Ook druk met afstuderen met Bouwkunde maar ontspanning is natuurlijk ook nodig! Uitspraak van Harm: “What the Fack!!”

Jaap Jan Wintjes
Waterpolosecretaris
jjwintjes@hotmail.com

Onze waterpoloman! Aparte danspasjes en bier, het zijn de mooiste avonden voor JJ. Het houdt JJ in ieder geval niet tegen om de volgende ochtend weer een tentamen te maken of de waterpoloman te zijn. Deze jongeman bevindt zich nu in het derde jaar van werktuigbouwkunde op de Fontys.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *