Techniekgroep

Heb je al heel lang de borstcrawl, schoolslag, rugslag of zelfs de vlinderslag wilen leren? Dan zijn onze techniektrainingen helemaal iets voor jou. Op maandag en woensdag staat er een trainer aan het bad om jou beter te leren zwemmen. Door middel van oefeningen en aanwijzingen leer je al snel beter, efficiënter en sneller zwemmen. Kom gerust een paar keer langs om te kijken of dit wat voor je is. De trainingstijden vind je hier.

Wedstrijdgroep

Zwem je al wat langer en wil je in je studententijd doorgaan met zwemmen; kom zwemmen bij Nayade! Wij zwemmen op maandag en woensdag onder leiding van twee trainers. Zij geven doelgerichte trainingen die rekening houden met een vooropgestelde jaarplanning. Het niveau van Nayade op de zwemtrainingen is heel breed, zodat jij er altijd tussen zult passen. Nayade neemt deel aan wedstrijden die vallen onder het studentencircuit. Hiervoor heb je geen KNZB startvergunning nodig en je kan blijven uitkomen voor je eigen thuisverening wanneer je dat wilt. Na de zwemtrainingen blijven we altijd even hangen aan de bar van het sportcentrum voor een sportdrankje, want gezelligheid is natuurlijk wel het belangrijkste. De trainingstijden vind je hier.

Ochtendgroep

Ben je een fanatieke zwemmer en heb je aan twee trainingen in de week niet genoeg, wil je beter worden of hou je ervan om lekker vroeg op te staan om wat te zwemmen? Sluit je aan op de dinsdag en donderdagochtend. Onder leiding van een trainer kun je gebruik maken van het zwembadwater van het sportcentrum. Met een klein groepje fanatieke zwemmers wordt er lekker doorgezwommen en is persoonlijke begeleiding mogelijk.