De trainingen en thuiswedstrijden van Nayade vinden plaats in het zwembad van het sportcentrum van de TU/e. Dit is gevestigd aan de Onze Lieve Vrouwestraat 1 te Eindhoven, op het campusterrein.
Omdat dit zwembad deel uitmaakt van het studenten sportcentrum heeft Nayade veel en goede trainingsmogelijkheden. Hierdoor moet je wel in het bezit zijn van een sportkaart om binnen te komen. Voor meer informatie hierover, kijk op de website.

TU/e Studenten Sport Centrum
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven


Grotere kaart weergeven

6 reacties

 1. Fabian Raymenants schreef:

  Beste,

  Ik zou graag deelnemen aan de techniektrainingen van de zwemclub. Kan ik me via deze weg registreren? Ik ben in het bezit van een sportkaart.

  Met vriendelijke groeten,
  Fabian

 2. Astrid schreef:

  Hoi, ik wil graag lid worden. Ik heb nog geen sportkaart maar zou deze wel graag willen. Ik ga echter volgend jaar bij de universiteit Utrecht studeren en niet Eindhoven. Kan ik dan alsnog zo een sportkaart kopen en kan ik dan lid worden van jullie club?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Astrid

  • Laurens schreef:

   Hey Astrid,

   Dat is geen probleem! Je kan bij de infobalie van het SSC een sportkaart aanvragen, en daarna lid worden van Nayade!

   Laurens

 3. Ilse schreef:

  Hi,

  ik zou graag lid willen worden van het zwemteam, alleen studeer ik aan de universiteit in Tilburg. Is dit een probleem en wat zijn de kosten om te deelnemen aan het zwemmen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *