2017-2018

57e Bestuur der E.S.W.Z.V. Nayade

Bestuursfoto 2, bewerkt

Michelle Beckers
Voorzitter

Hey, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Michelle Beckers tweedejaars student communicatie creatief aan de Fontys, en ik heb dit jaar de eer om mezelf voorzitter der E.S.W.Z.V. Nayade te mogen noemen. Vanaf mijn jeugd doe ik al aan wedstrijdzwemmen, en toen ik vorig jaar ging studeren wilde ik dit voortzetten. That’s where it al began, mijn eerste training bij Nayade. Een gezellige groep mensen, leerzame trainingen en de beste activiteiten. Dat is ook de rede dat ik zelf graag actief deel wilde nemen en gekozen heb voor een bestuursjaar. Ik heb heel veel zin in dit mooie, leerzame jaar en hoop dat we na dit jaar trots terug kunnen kijken op wat we bereikt hebben. Nat, Natter, Natst!

 

Paulien Koenen
Secretaris & commissaris promotie & sponsoring

Hi!! Mijn naam is Paulien Koenen, ik ben na vele jaren competitief zwemmen begonnen bij Nayade. In mijn jeugd heb ik een blessure opgelopen waardoor ik niet meer op een hoog niveau kon zwemmen. Toen ik ging studeren merkte ik dat ik dat juist heel erg miste, dus toen ben ik bij Nayade gaan zwemmen. Na de eerste maand vond ik het heel gezellig en het smaakte naar meer! Inmiddels train ik naast mijn studie Small Business & Retail Management meer dan 10 uur per week bij Nayade. Omgaan met mij is op eigen risico, hier en daar zit een steekje los. Mijn doel voor dit jaar is heel veel plezier hebben, overgaan naar het volgende studiejaar en met zo veel mogelijk Nayadianen naar studenten activiteiten gaan! Kortom.. NAYADE TOT DE OVERWINNING!!

 

Thomas van Ekert
Penningmeester & vicevoorzitter

Hey! Mijn naam is Thomas van Ekert, student automotive aan de Fontys Eindhoven.
Een jaar geleden werd ik lid van de vereniging en had het hier meteen naar mijn zin. Vanaf mijn 7e ben ik fanatiek wedstrijdzwemmer en nu vond ik het tijd mijn passie voor zwemmen over te dragen aan andere. Verder hoop ik dit jaar tot een ontzettend mooi einde te kunnen brengen, met enthousiaste zwemmers en waterpoloers en mooie prestaties waar we trots op kunnen zijn. Ik heb er zin in! “Nat, Natter, Natst!”

 

Dian van Leeuwen
Zwemsecretaris

Haai! Dit jaar heb ik de eer om zwemsecretatis van Nayade te zijn. Ik ben derdejaars student aan de Fontys Sporthogeschool, Sportkunde. Zwemmen doe ik al vanaf mijn 9e en de liefde is er nog steeds. Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Nayade begonnen met zwemmen. Dit jaar ben ik niet alleen actief in het water, maar ook op de kant. Dit zwemjaar gaan we er iets moois van maken. En vergeet niet; ‘Just keep Swimming’.

 

Kimberly Lammers
Polosecretaris

HeyHey! Ik ben Kimberly Lammers, een tweedejaars biomedische technologie student aan de TU/e. Dit jaar heb ik de eer om mijzelf polosecretaris der E.S.W.Z.V Nayade te noemen. Zelf speel ik sinds mijn tiende waterpolo met veel plezier. Vorig jaar ben ik voor het eerst mee gaan trainen met Nayade. Hier kwam ik terecht in een gezellige groep die na elke training wel aan borrelen doet. Zelf speelde ik vorig jaar nog wel bij ZV de Meer in Culemborg waar nog veel vriendinnen van mijn spelen. Gezien het feit dat het veel reizen is, heb ik besloten om helemaal over te stappen naar Nayade. Vanaf dit jaar zal ik dan ook spelen bij dames 1.
Dit jaar hoop ik een leuk jaar te zien waarin er veel leuke wedstrijden worden gespeeld met natuurlijk ook veel borrels en feestjes! Ik heb er ieder geval heel veel zin in. Oftewel plons zo veel als je kunt!

 

nayade met marge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>