‘t Vlaggenschip

2013-12-07 22.02.08

Heren 1 2013-2014

No. 1 R. Nemeth
No. 2 R. van Halen
No. 3 T. Kalse
No. 4 E. Vijverberg (c)
No. 6 M. de Bruijne
No. 7 K. Hemink
No. 8 R. Klinkenberg
No. 9 W. Klinkenberg
No. 10 C. Sprinkhuizen
No. 11 R. Meeuwen
Coach: A. Papapenopoulos

Bekijk hier het speelschema, de uitslagen en de stand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>