VRIBO Verslagen

1e editie van de VRIBO, 11-10door Rolien en Marieke

De eerste VRIBO van Nayade werd op vrijdag 11 oktober een feit. De avond, die van te voren al werd voorspeld als geweldig, begon in het Nayadehuis met een StefStuntPiloot toernooi. Er werd in teams van twee in mooie, tandenknarsende duels gestreden om de winst. De temperaturen liepen snel op dus al snel kwamen de heerlijke koele biertjes en frisdrank goed van pas om het verloren vocht tijdens de inspanningen weer aan te vullen.
Natuurlijk dachten de heren de duels wel even te kunnen gaan winnen, maar daar waren wij, Rolien en Marieke, het niet zo mee eens. Na even opgewarmd te zijn, gingen ook wij de strijd aan. Eén voor één versloegen wij de andere teams. In de finale kregen ook wij het even benauwd, maar uiteindelijk mochten wij onszelf eerste kampioen StefStuntPiloot noemen. Toch wel een eer. Rolien: ‘Ik was er erg content mee, omdat de meeste Nayadelingen me menig zwemtoernooi te snel af zullen zijn’. Een eervolle vermelding op nayade.nl bij de clubrecords is daarbij de kers op de slagroom.
Na alles een beetje in normale staat te hebben achtergelaten vertrok iedereen door de stromende regen richting de Sgt. Peppers. Hier werd de avond tot in de late uurtjes gezellig af gesloten. Kortom wij vonden het een leuke en zeer geslaagde eerste VRIBO!

De StefStuntPiloot kampioenen Rolien en Marieke

Photo 11-10-2013 22 10 44 Photo 11-10-2013 22 07 28Photo 11-10-2013 20 13 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *