Word Lid!!

Mail onze secretaris om lid te worden van E.S.W.Z.V. Nayade op secretaris@nayade.nl
Nayade is de oudste studenten studenten zwem & waterpolo vereniging en behoort ook na 50 jaar tot één van de grotere studenten sportverenigingen van Eindhoven. Naast het waterpolo en zwemmen bieden wij veel gezelligheid. Bij Nayade kun je op elk niveau terecht. Zo hebben wij voor beginners opleidingsgroepen in zowel het waterpolo als zwemmen. En tot wel 4 zwemtrainingen in de week voor gevorderde zwemmers. Nayade speelt in het waterpolo met 2 heren en 2 dames teams in de KNZB-competitie op diverse niveaus. De zwemmers van Nayade komen uit in de Nederlandse Studenten Zwem Kompetitie, waar zij zijn aangesloten bij de Nederlandse top. Als zwemmer kun je je startvergunning bij je burgervereniging behouden en uitkomen voor Nayade tijdens een wedstrijd in de NSZK. Met de verschillende soorten lidmaatschappen is er voor iedereen iets mogelijk, van trainingslid tot volwaardig competitie speler, onze secretaris verteld je er graag meer over.

Naast wedstrijden worden er door diverse commissies ook leuke activiteiten georganiseerd voor alle leden van de vereniging. Zo zijn er enkele traditionele activiteiten binnen Nayade maar zijn er ook spontane activiteiten. Enkele tradities: het zeilweekend, de eetestafette, een cocktail/bierproef, de Batavierenrace, de Kuildag, het GNSK en jaarlijks het organiseren van het grootste studenten waterpolo toernooi van Europa.

Kortom, lid worden van Nayade staat garant voor een sportieve en bovendien zeer gezellige studententijd! Kom gerust een keer meetrainen om de sfeer te proeven in het bad dan wel aan de bar van het SSC.
Nog meer vragen? Mail de secretaris op secretaris@nayade.nl

Direct lid worden? Download dan dit formulier, vul het in en stuur het op naar secretaris@nayade.nl