Nayade heeft verschillende commissies voor alle activiteiten die er georganiseerd worden. Vind je één of meerdere commissies nou zo leuk klinken dat je er lid van wilt worden? Mail dan naar secretaris@nayade.nl en geef aan in welke commissie je graag wilt, dan kan er gekeken worden wat er mogelijk is!

NACie
Halloo

BataCie
Nayadianen kunnen niet alleen hard zwemmen of met een bal gooien. Nee, ze kunnen ook nog eens heel hard lopen op het droge! Al vele jaren wordt dit bewezen tijdens de grootste studenten hardloopestafette. 175km hardlopen, verdeeld over 25 mensen, gesteund door flink veel lauw pils. Dit moet natuurlijk ook georganiseerd worden. Daarvoor is de BataCie. Zij zorgen dat alles goed verloopt en dat dit mooie feestje voor de Nayadianen plaats kan vinden!

Plonsje commissie

NSKZ commissie
Om de zoveel tijd komt het grootste zwemfestijn voor studentenzwemmers naar Eindhoven. Nayade heeft dan de eer dit feest te organiseren. Dit betekent dat er een pre-borrel, een wedstrijd en een groot feest georganiseerd moet worden. De NSZK commissie zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Het organiseren is al een feestje op zich!

Clubkampcie
Elk jaar worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Onderling wordt er tussen Nayadianen op verschillende onderdelen met elkaar gestreden om felbegeerde prijzen. Niet alleen tijdens de clubkampioenschappen, maar ook door aanwezigheid op de training kunnen er punten verdiend worden!