2018-2019

58e bestuur der E.S.W.Z.V Nayade

Lianne Tuin, Laura Pomstra, Irmgard van Weeghel, Mette ter Burg, Lisanne Haazen

Irmgard van Weeghel

Voorzitter en zwemsecretaris
Lieve Nayadianen,
Mijn naam is Irmgard van Weeghel, studente werktuigbouwkunde en afgestudeerd elektrotechniek studente. Vanaf mijn 10e ben ik al actief geweest bij verschillende zwemverenigingen, en sinds vorig jaar ook lid van Nayade. En dit jaar heb ik zelfs de eer om zowel voorzitter als zwemsecretaris te zijn van deze mooie vereniging. Van dit bestuursjaar wil ik vooral leren omgaan met stress en ervoor zorgen dat de vereniging als een geoliede machine doorgaat. Mijn doelstelling is om dit jaar zoveel mogelijk mensen binnen de vereniging te leren kennen en vooral ook naar hun ideeën te luisteren hoe we deze vereniging nog leuker kunnen maken voor iedereen.

Laura Pomstra

Secretaris
Haay, mijn naam is Laura Pomstra en dit jaar zal ik de functie van secretaris vervullen van het 58e Bestuur der E.S.W.Z.V Nayade. Ik heb tot mijn 14de altijd gezwommen, waarvan de laatste jaren ook wedstrijden en dit wordt mijn tweede jaar bij Nayade. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie dorpje Wieringerwerf, helemaal bij de linkerkant van de afsluitdijk in Noord-Holland, maar voor mijn studie woon ik nu in Eindhoven. Hier ben ik bezig met het tweede jaar van mijn bachelor Computer Science and Engineering aan de Tu/e. Ik zal jullie via de mail op de hoogte houden van de leukste activiteiten met jullie mede-Nayadianen en voor vragen over o.a. je lidmaatschap kun je altijd bij mij terecht!

Mette ter Burg

Penningmeester
Hoi, ik ben Mette en zal me komend jaar bezig houden met de financiën van de vereniging. Ik hoop veel te leren over het penningmeesterschap, nieuwe mensen te leren kennen en vooral veel gezelligheid te beleven met de andere bestuursleden en Nayadianen! Ik kom oorspronkelijk uit Pijnacker, een dorp dat tussen Zoetermeer, Delft, Den Haag en Rotterdam in ligt. Toen ik ging studeren, ben ik op kamers gegaan hier in Eindhoven. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van mijn bachelor Technische bedrijfskunde. Ik zwem al zo’n dertien jaar en sinds vorig jaar zwem ik bij Nayade. Mocht je vragen hebben over financiële zaken, je bent altijd welkom!

Lisanne Haazen

Vice-voorzitter en Commissaris PR & Sponsoring
Heeii, mijn naam is Lisanne Haazen en aankomend jaar zal ik de functie van Vice-voorzitter van het 58ste Bestuur der E.S.W.Z.V. Nayade bekleden. Zelf speel ik waterpolo in Dames 1 van Nayade. Wij hebben een super gezellig team en zijn zeker niet bang voor een drankje na de training. Dit wordt alweer mijn 13e seizoen en ik vind het nog steeds super leuk om te doen. Daarnaast woon ik ook in het Nayadehuis, hier worden vaak activiteiten van de vereniging gehouden en daar ben ik uiteraard bij aanwezig. Ik ben natuurlijk niet voor niks de nieuwe Vice-voorzitter van Nayade. Verder studeer ik voor gymdocente op de ALO, dit doe ik aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Als je aankomend jaar vragen hebt over de activiteiten of kleding van Nayade, dan kun je bij mij terecht! We gaan er met zijn alle een heel mooi Nayade jaar van maken. Hopelijk tot op de activiteiten of anders aan de bandrand!!

Lianne Tuin

Polosecretaris
Hallo hallo, ik ben Lianne Tuin en ik zal komend jaar de functie van polosecretaris van het 58e bestuur der E.S.W.Z.V Nayade vervullen. Het zal vast niet verbazen dat waterpolo een van mijn grootste hobby’s is. Aankomend seizoen wordt de 13e dat ik dit spelletje speel en ik heb er nog lang geen genoeg van! Naast lekker poloën studeer ik werktuigboukunde aan de TU/e en hou ik ook wel van een beetje gezelligheid. Zo vind ik het leuk om na de trainingen nog even te blijven hangen op het SSC voor een drankje en ben ik regelmatig op donderdagavond in de Peppers te vinden. Als je vragen hebt over waterpolo, een keer mee wilt doen, of gewoon gezellig een praatje (over waterpolo) wilt maken kan je altijd naar me toe komen. Ik heb zin om er een mooi jaar en seizoen van te maken en hoop dan ook veel mensen in de plonsbak en bij de activiteiten te zien. Tot bij de badrand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *